www.komogdans.nu

https://komogdans.nu/

Efterskoler/højskoler

DEN TOPPEDE HØNE er et tilbud til efterskoler/højskoler egnet som indslag i en temadag eller en emneuge, men fungerer også godt som inspiration i fagene idræt og musik eller i situationer, hvor nye elever skal rystes sammen. Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage. DEN TOPPEDE HØNE er 2×30 minutters fællesdans med Stina Reffelt (danseinstruktør) og Knud Strandby (harmonika), som tilsammen udgør komogdans.nu Vi garanterer sved på panden og smil på læberne.

Besøg på Flakkebjerg Efterskole, hvor eleverne danser i deres kontaktgrupper:

Stella: Det var virkelig godt for vores fællesskab:)

Cornelia: Jeg synes, det fik os tættere på hinanden, og jeg fandt ud af, at jeg elsker at danse. 

Karla: Jeg synes, det var SUPER fedt at danse folkedans – det var nyt og spændende.

Albert: Man fik super meget energi af det, og så var det samtidig super sjovt!

Naja: Jeg synes, at det var sjovt at prøve at danse folkedans, og I var gode til at lære os det.

Børnehaver

HØNSEFØDDER OG GULERØDDER ® et tilbud om sang og dans i daginstitutioner for aldersgruppen 4-6 år. Gennem sang og dans fremmes børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse som det er beskrevet i den pædagogiske læreplan. Sang og dans er en katalysator for social udvikling og oplevelsen af at være en del af et større fællesskab. Med dansen inddrages kroppen og sanserne, hvilket skærper både koncentration og indlæring. Vi inviterer børn og personale med på en rejse, hvor vi går på opdagelse i vores musikalske rødder og traditioner og dermed inspirerer til mere leg, sang og dans i hverdagen. Stina Reffelt (danseinstruktør) og Knud Strandby (harmonika) fra komogdans.nu styrer løjerne – alt imens fantasien og kreativiteten folder sig ud i fuldt flor.

Ældrecentre

Selvom du ikke længere er så mobil, oplever du stadig glæden ved at danse og synge. Komogdans.nu har udviklet et koncept, hvor vi sidder med afstand i en rundkreds på hver sin stol, men oplever fornemmelsen af at danse med hinanden! Vi udfører dansetrin med fødderne og får kroppen i bevægelse i en foxtrot, vals, tango eller cha-cha-cha, mens vi nynner med på de iørefaldende melodier! Alle kan være med. Bevægelse i dans og genhør med livsglad harmonikamusik, som vækker minderne til live og lokker smilene frem. Kh Stina Reffelt og Knud Strandby.

Fest/Event

Komogdans.nu skyder festen/din event i gang med en omgang glad fællesdans under Stina Reffelts kyndige ledelse til tonerne fra Knud Strandbys håndholdte harmonika. Repertoiret består af iørefaldende og lette kredsdanse fra ind- og udland, som med garanti lokker smilene frem og får pulsen i vejret. Vi inviterer alle dine gæster ud på gulvet og skaber en god stemning som optakt til middagen eller den efterfølgende dans/aktivitet.